Logo
Po-Čt 8:30-17:00, Pá 8:30-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.06.2019
GLS ParcelSHOP
Naše provozovna Naturpower.cz vám nabízí také výdejní i podací místo GLS ParcelSHOP. Vyzvednutí balíčku: Pokud Vás řidič při doručování balíčk... číst celé
12.02.2019
Objednávky v EUR
Pro objednávky v EUR si přepněte v pravém horním rohu měnu z CZK na EUR. Děkujeme! číst celé
Zobrazit všechny novinky
Výdejní místo:

Naturpower.cz
Za Zelenou liškou1586/2a
140 00 Praha 4 - Krč
(zelený zvonek)

Tel: 776 777 679
E-mail: info@naturpower.cz

 

Otevírací doba:
Po-Čt 8:30-17:00 hodin
Pá 8:30-16:00 hodin

Spolupracujeme s

Australian Remedy

Sociální síť

    

ParcelSHOP

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Eva Kleňhová - Naturpower.cz, se sídlem Rabyňská 740/12, 142 00  Praha 4, IČ 74111752 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 30 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kontakty

Výdejní a kontaktní místo:

Naturpower.cz
Za Zelenou liškou1586/2a
140 00  Praha 4 - Krč
(zelený zvonek)
 
Tel: 776 777 679
E-mail: info@naturpower.cz

 

Informace pro zákazníky

Otevírací doba:

Po-Čt 8:30-17:00 hodin
Pá      8:30-16:00 hodin
Objednávky ze Slovenska

PRO OBJEDNÁVKY ZE SLOVENSKA ZVOLTE V HORNÍM PRAVÉM ROHU MĚNU "EUR" A ZPŮSOB DOPRAVY "GLS SK". DĚKUJEME !!!

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.